Koninklijk Mannenkoor Gruno Groningen

Openbare Repetities

"Ontdek je stem"

Kom zingen met het Mannenkoor Gruno en ervaar hoe leuk dat is.

Iedere donderdag in het

Buurthuis d'Oliemolen

Oliemuldersweg 41

Aanvang 20.00 uur ; vrij entree

Dirigent: Christofoor Baljon

Pianist: Martijn Jager

Niets is veranderlijker dan het weer en de tijd! En we kunnen er niets aandoen, behalve mee bewegen. Je ziet het aan de veranderende techniek, de mode, de gerechten en ook de muziek.

Stel u voor dat we de muziek nog zouden zingen die onze leden 164 jaar geleden zongen.                                                       Hoewel, er zijn natuurlijk muziekstukken die echt tot de klassiekers behoren en volle zalen trekken. Maar over het algemeen moeten wij als hedendaags mannenkoor ons repertoire actueel houden. Dit doen we onder meer door zogenoemde 'evergreens' in ons programma op te nemen.     De meest bekende zijn wel: Bohemian Rhapsody van Queen en When I'm sixty four van de Beatles. Deze en meer zijn speciaal door onze dirigent bewerkt en geschikt gemaakt voor ons vierstemmig mannenkoor. Ook doen veel mensen plezier met Groningse liederen van onder andere Ede Staal.                      Het koor zingt met plezier zowel klassiek als ook de moderne nummers en net zo makkelijk in het Frans, Duits, Engels en Gronings. Zingen geeft energie: Het ontspant en ontstrest. Zingen geeft je gezelligheid en is een fijne hobby. Wil je ook ervaren hoe heerlijk zingen is? kom dan op onze repetitie avonden. Elke donderdag in d'Oliemolen Oliemuldersweg 41 te Groningen om 20.00 uur.